Quantcast
Χατζηδάκης: Σε 2-3 μήνες θα εκδίδουμε 30.000 συντάξεις τον μήνα - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης: Σε 2-3 μήνες θα εκδίδουμε 30.000 συντάξεις τον μήνα

δημοσιεύτηκε:

Την εκτίμηση ότι, σε 2 με 3 μήνες θα εκδοθούν 30.000 συντάξεις τον μήνα, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Όπως είπε για το θέμα της έκδοσης συντάξεων, “υπολογίζουμε ότι σε 2, 3 μήνες από σήμερα που μιλάμε θα έχουμε φτάσει στις 30.000 συντάξεις που θα εκδίδονται τον μήνα” και πρόσθεσε ότι “το φθινόπωρο θα έχουμε μια αισθητή αποκλιμάκωση του προβλήματος των συντάξεων”.
Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμβολή των πιστοποιημένων λογιστών και δικηγόρων στην έκδοση των συντάξεων. “Εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να δουλέψουν για την έκδοση των συντάξεων 3.600 δικηγόροι και λογιστές. Η αναλογία είναι 2 προς 1, δύο δικηγόροι ένας λογιστής”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτήν την ώρα προχωρεί η εκπαίδευση των δικηγόρων και λογιστών για το θέμα της έκδοσης των συντάξεων. ” Τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου θα μπει το πρώτο τμήμα από αυτούς” στην δουλειά, δηλαδή 1.200 .
“Kαι μετά θα προχωρήσει η εκπαίδευση των υπολοίπων. Εν πάση περιπτώσει μέχρι το τέλος του χρόνου όλοι θα μπορούν να δουλεύουν κανονικά πάνω σε αυτήν την ιστορία , της έκδοσης συντάξεων” είπε μεταξύ άλλων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.