Quantcast
Δήμος Αθηναίων: Έρχεται μείωση των τελών - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Δήμος Αθηναίων: Έρχεται μείωση των τελών – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθούν τα δημοτικά τέλη στην πρωτεύουσα μετά τη λήξη της πανδημίας άφησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο κ. Μπακογιάννης σχετικά με το θέμα των δημοτικών τελών “περιμένουμε να κλείσει ο κύκλος της πανδημίας, εύχομαι σύντομα -ακούγοντας κι εγώ τους ειδικούς ελπίζω να επιβεβαιωθούν . Από εκεί και πέρα προφανώς θα συζητήσουμε μια μείωση των δημοτικών τελών για να μπορέσουμε να δώσουμε ανάσες σε όσους έχουν κρατήσει την Αθήνα όρθια”.

Επίσης υπενθύμισε ότι οι επιχειρήσεις που πλήττονται οικονομικά από την κρίση της πανδημίας δεν πληρώνουν τέλη στον Δήμο Αθηναίων. Όπως είπε” Οι επιχειρηματίες της πόλης ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι εμείς ήμασταν ο Δήμος ο οποίος βγήκε μπροστά πριν ακόμα πάρει οποιαδήποτε απόφαση η κυβέρνηση, και είπαμε ότι όποια επιχείρηση κλείνει για λόγους δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας, δεν θα πληρώνει τίποτα στον Δήμο Αθηναίων. Ήμασταν απολύτως ξεκάθαροι. Το ίδιο προφανώς ισχύει και τώρα και θα συνεχίσει να ισχύει όσο ζούμε σε αυτή την έκτακτη συνθήκη”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.