Quantcast
Δρίτσας: Συγκροτείται Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας - enikonomia.gr
share

Δρίτσας: Συγκροτείται Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

δημοσιεύτηκε:

Η συνεισφορά της βιομηχανίας της κρουαζιέρας στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και των άλλων μεσογειακών χωρών, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων της πρώτης μέρας του 3ου Posidonia Sea Tourism Forum, που άνοιξε σήμερα τις πύλες του στον συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, υποδεχόμενο 800 ηγετικά στελέχη από τις παγκόσμιες βιομηχανίες κρουαζιέρας και yachting.

 Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε με ομιλία της η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία επεσήμανε το σπουδαίο ρόλο τον οποίο διαδραματίζει ο θαλάσσιος τουρισμός στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας:

“Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας, σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία. Η εν λόγω Επιτροπή θα διαδραματίσει καίριο ρόλο στη βελτίωση της υποδομής και του κανονιστικού πλαισίου, που απαιτούνται για την αναβάθμιση του θαλάσσιου τουριστικού προϊόντος”, δήλωσε με την σειρά του ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.

Ο κ. Δρίτσας επίσης, υπογράμμισε πως “βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, εν μέσω μιας κρίσιμης διαπραγμάτευσης, ο τομέας του θαλάσσιου τουρισμού είναι σημαντικός, και μέσω αυτού θέλουμε να μας δοθεί η δυνατότητα ανάπτυξης. Η διαμόρφωση άριστων συνθηκών υποδοχής και εξυπηρέτησης επιβατών και επισκεπτών είναι στους στόχους μας. Μεγάλο ρόλο σε αυτό οφείλουν να παίξουν οι τοπικές κοινωνίες”.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.