Quantcast
ΔΥΠΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για προσλήψεις 540 εργασιακών συμβούλων - Η διαδικασία - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για προσλήψεις 540 εργασιακών συμβούλων – Η διαδικασία

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο gov.gr για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Διευκρινίζεται δε πως αιτήσεις γίνονται μόνο στην παραπάνω διεύθυνση με τους κωδικούς TAXISnet και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η διαδρομή που πρέπει να ακολουθηθεί είναι η εξής:

gov.gr

→ Εργασία και ασφάλιση

→ Απασχόληση στον δημόσιο τομέα

→ Πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων

Επίσης επισημαίνεται πως η  προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει την  Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:59.

Tι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Η αίτηση αφορά την πρόσληψη 540 ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων, πλήρους απασχόλησης, σε υπηρεσίες της ΔΥΠΑ. Επίσης τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ ΔΥΠΑ. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.