Quantcast
ΔΥΠΑ: Λίγες ώρες έμειναν για την υποβολή αιτήσεων για 300 προσλήψεις με μισθό 550 ευρώ - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Λίγες ώρες έμειναν για την υποβολή αιτήσεων για 300 προσλήψεις με μισθό 550 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Έως σήμερα Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 στις 23:59 μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι  για τις 300 διαθέσιμες θέσεις του προγράμματος τη ΔΥΠΑ που αφορά στην επιδότηση εργασίας 2.000 ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω στην Περιφέρεια Αττικής.

Σημειώνεται ότι η μηνιαία επιχορήγηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους ανέρχεται στα 450 ευρώ  για την πρόσληψη ανέργων και 550 ευρώ για την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων (άνω των 12 μηνών) ενώ η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης και δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Αττικής.

Ωφελούμενοι είναι άνεργοι ηλικίας 30 ετών και άνω, εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις κενές θέσεις, προσδιορίζοντας την ειδικότητα και το επιθυμητό εκπαιδευτικό επίπεδο. Στη συνέχεια, οι εργασιακοί σύμβουλοι της Δ.ΥΠ.Α. υποδεικνύουν στην επιχείρηση τους κατάλληλους υποψηφίους, σύμφωνα με τα απαιτούμενα προσόντα της κενής θέσης, και κατόπιν η επιχείρηση επιλέγει μεταξύ των υποψηφίων και προσλαμβάνει τον άνεργο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 12.000.000  ευρώ  και θα καλυφθεί από τους πόρους της Δ.ΥΠ.Α.

Για τη Δημόσια Πρόσκληση και αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.dypa.gov.gr/anoikta-programmata

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.