Quantcast
Ειδικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για την απασχόληση ρητινεργατών - Από σήμερα οι ενστάσεις - enikonomia.gr
share

Ειδικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για την απασχόληση ρητινεργατών – Από σήμερα οι ενστάσεις

δημοσιεύτηκε:

Aπό σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 στις 11 π.μ  μέχρι και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 στις 2μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αιτιολογημένη ένσταση για τον Γ’ κύκλο του Ειδικού προγράμματος της ΔΥΠΑ που αφορά την απασχόληση ρητινεργατών σε Υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σημειώνεται δε πως οι ενστάσεις αυτές υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο dypa.gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet. Σε περίπτωση αδυναμίας επισύναψης των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική ένσταση, οι ενιστάμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), μέχρι την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023  στις 2μμ , προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις του αρμόδιου ΚΠΑ2, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι αμοιβές

Υπενθυμίζεται πως χθες αναρτήθηκαν στο www.dypa.gov.gr οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων και αποκλειομένων για τον Γ’ κύκλο της δράσης «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης ρητινεργατών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας» ο οποίος αφορά σε 66 θέσεις πλήρους απασχόλησης για 7 έτη με ακαθάριστες μηνιαίες αμοιβές έως 1.000 ευρώ

Πάντως ο στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας των πυρόπληκτων ρητινεργατών και η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ προβλέπεται και η πρόσληψη άνεργων πτυχιούχων για την υποστήριξη του προγράμματος. Επίσης επισημαίνεται πως ο  συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 63.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους της ΔΥΠΑ.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.