Quantcast
EΛΣΤΑΤ: Αύξηση του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Ιούλιο - enikonomia.gr
share

EΛΣΤΑΤ: Αύξηση του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Ιούλιο

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική βελτίωση κατέγραψε ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα προσωρινά και διορθωμένα ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών του Ιουλίου ενισχύθηκε κατά 7,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2015, ενώ αυξήθηκε και σε σχέση με τον Ιούνιο του 2016 κατά 4,4%.

Ανοδική πορεία κατέγραψε και ο Γενικός Δείκτης Όγκου, ο οποίος τον Ιούλιοσημείωσε αύξηση κατά 9,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2015. Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016 ο Δείκτης Όγκου ενισχύθηκε κατά 7,9%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κ.λπ.) Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, τον Ιούλιο του 2016, σημείωσε αύξηση 4,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016.

Τέλος, ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, τον ίδιο μήνα ενισχύθηκε κατά 4,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2016.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.