Τεράστια επιτυχία «που δεν έγινε τυχαία και από μόνη της», χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές την ένταξη της Ελλάδας στο καθεστώς QE της ΕΚΤ.
Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν πως είναι «τεράστια προσωπική επιτυχία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», καθώς έγινε έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο ίδιος χθες το πρωί με την επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ. «Κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ κ. ο Τσίπρας επί 4,5 χρόνια», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ενήμεροι για το θέμα ήταν μόνο ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.
Ένταξη της Ελλάδας στο QE: Το κρίσιμο τηλεφώνημα Μητσοτάκη στη Λαγκάρντ
δημοσιεύτηκε:
14:59
, 19 Μαρτίου 2020
Οικονομία
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
18 λεπτά πριν
Συνάντηση Μαραβέγια με εκπροσώπους φορέων των μεταφορών: Στο επίκεντρο το κόστος καυσίμων και το...
18 λεπτά πριν
Συνάντηση Μαραβέγια με εκπροσώπους φορέων των μεταφορών: Στο επίκεντρο το κόστος καυσίμων και το...
ENIKOS NETWORK
Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Τσαλταμπάση: Πέθανε ο πατέρας του – «Ποιος να μου έλεγε ότι έβγαζα την τελευταία φωτογραφία»
