Quantcast
Επίδομα 534 ευρώ: Έρχεται διάταξη για εργαζόμενους σε πυρόπληκτες περιοχές - enikonomia.gr
share

Επίδομα 534 ευρώ: Έρχεται διάταξη για εργαζόμενους σε πυρόπληκτες περιοχές

δημοσιεύτηκε:

Έρχεται κοινή διάταξη του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Εργασίας για τη χορήγηση του επιδόματος  των 534 ευρώ σε εργαζόμενους που θα μπουν σε καθεστώς αναστολής από τις επιχειρήσεις  που επλήγησαν από τις φωτιές, όπως προανήγγειλε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών φέρνουμε μια διάταξη κοινή με το υπουργείο Εργασίας  για να μπορούμε να βγάζουμε σε αναστολή τις επιχειρήσεις . Αυτό θα αφορά τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις φωτιές και που έχουν αδυναμία λειτουργίας. Και αυτές θα μπορούν να βγάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως 3 μήνες με την προϋπόθεση ότι δεν θα απολύσουν κανέναν» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Οι εργαζόμενοι αυτοί θα πάρουν επίδομα 534 ευρώ από το κράτος για έως 3 μήνες … έως ότου  ομαλοποιηθεί ξανά το σύστημα. Η καταγραφή των αποζημιώσεων θα γίνει σε πρώτο χρόνο  ό,τι ζημιά και να έχει γίνει. Θέλω να πω στον κόσμο ένα πράγμα: Μην ρισκάρετε την ζωή σας για να σώσετε υλικά αγαθά .Τα υλικά αγαθά θα τα αποζημιώσουμε όλα. Μην ρισκάρετε την ζωή σας για υλικά αγαθά ….προέχει η ανθρώπινή ζωή, τίποτα άλλο , όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε ».

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.