Έως αύριο, Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 μπορούν να δηλώσουν στο Πληροφοριακό Σύστημα Εργάνη οι πληττόμενες επιχειρήσεις-εργοδότες τις αναστολές συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Νοέμβριο.
Αυτό αφορά στους εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για τον μήνα Νοέμβριο καθώς και ορθές επαναλήψεις για αύξηση του διαστήματος αναστολής των συμβάσεων εργασίας.
Αντίστοιχη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν στο supportemployees.services.gov.gr για τη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση της πανδημίας. Επίσης σημειώνεται πως υποχρεωτική δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν και οι εργαζόμενοι που μπαίνουν για πρώτη φορά σε καθεστώς αναστολής.
Οι πληρωμές του επιδόματος αναμένονται να γίνουν από τις 11 έως τις 21 Δεκεμβρίου στους δικαιούχους.
Επίσης έως αύριο, 7 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιείται και η υποβολή δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων ειδικών περιπτώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων:
α) λόγω «Ιανού»
β) ευπαθών ομάδων, για τον μήνα Νοέμβριο (επιχειρήσεων – εργοδοτών και εργαζομένων),
Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως αύριο
δημοσιεύτηκε:
15:40
, 6 Δεκεμβρίου 2020
Οικονομία

Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
16 λεπτά πριν
Πιερρακάκης: «Κοινωνικό μέρισμα» τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής κατά τη διετία 2024-2025
16 λεπτά πριν
Πιερρακάκης: «Κοινωνικό μέρισμα» τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής κατά τη διετία 2024-2025
2 εβδομάδες πριν
Παπασταύρου: Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα αφορούν λελογισμένα και στοχευμένα...
4 εβδομάδες πριν
Η Credia Bank εξαγοράζει την HSBC Μάλτας
ENIKOS NETWORK

Αλλάζει η τύχη για 6 ζώδια – «Ο Σεπτέμβριος σας δοκιμάζει, αλλά σύντομα έρχονται θετικές εξελίξεις στη ζωή σας»
