Quantcast
Έρχεται το καλάθι των κρεοπωλών και το καλάθι των αρτοποιών - Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνουν - enikonomia.gr
share

Έρχεται το καλάθι των κρεοπωλών και το καλάθι των αρτοποιών – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνουν

δημοσιεύτηκε:

Μετά το καλάθι του Άη Βασίλη και το καλάθι του νοικοκυριού έρχονται δύο νέα “καλάθια” καταναλωτή για τους πολίτες.

Όπως αναφέρει ο Alpha, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις με τα αρτοποιεία και τα κρεοπωλεία ώστε από τις αρχές του χρόνου σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης  οι καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα με προστατευμένες τιμές.

Το καλάθι των κρεοπωλείων

Στο καλάθι των κρεοπωλείων αναμένεται να μπουν τρία είδη κρεάτων: το χοιρινό, το μοσχάρι και το κοτόπουλο εφόσον ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και η Ομοσπονδία κρεοπωλών βρουν κοινό τόπο εφαρμογής του μέτρου.

Το καλάθι του αρτοποιού 

Το δεύτερο καλάθι το οποίο προγραμματίζεται να τεθεί σε εφαρμογή από τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι αυτό του αρτοποιού στο οποίο αναμένεται να μπουν το ψωμί και κάποια από τα αρτοσκευάσματα.

Τι λένε οι πολίτες για τα δύο νέα καλάθια καταναλωτή

Για το καλάθι των κρεοπωλείων και το καλάθι του αρτοποιού μίλησαν καταναλωτές στην τηλεόραση του ALPHA. «Ό,τι βοήθεια προσφέρεται είναι καλή» είπε χαρακτηριστικά ένας καταναλωτής.

«Βοηθάει σίγουρα αλλά  πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα για τον Έλληνα πολίτη» είπε από την πλευρά της μια γυναίκα, ενώ μια άλλη ανέφερε: «Να είναι καλές οι τιμές και να μην μπουν τα χειρότερα κρέατα» επεσήμανε μεταξύ άλλων μια καταναλώτρια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.