Quantcast
Έρχονται ρυθμίσεις για τις αυξήσεις στο κόστος θέρμανσης - Τι είπε ο Οικονόμου - enikonomia.gr
share

Έρχονται ρυθμίσεις για τις αυξήσεις στο κόστος θέρμανσης – Τι είπε ο Οικονόμου

δημοσιεύτηκε:

Στο επόμενο διάστημα θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το σύστημα ρυθμίσεων που θα αφορά στην αποπληρωμή υποχρεώσεων που θα προκύψουν από το αυξημένο κόστος θέρμανσης, όπως γνωστοποίησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα ρυθμίσεων που προανήγγειλε ο κ.Μητσοτάκης μέσω του οποίου οι πολίτες θα μπορούν να αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος προκειμένου για να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι:
“Στο επόμενο διάστημα θα δοθούν λεπτομέρειες ” απάντησε και πρόσθεσε ότι ” πάντοτε η κυβέρνηση φροντίζει με τις πολιτικές της να διαμορφώνει ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο οι πολίτες θα μπορούν να αντεπεξέλθουν για υποχρεώσεις που έχουν δημιουργήσει και ταυτόχρονα να μπορούν να αντεπεξέρχονται και στις τρέχουσες υποχρεώσεις έτσι όπως αυτές κάθε φορά θα διαμορφώνονται “.

Διπλώματα οδήγησης: Την επόμενη Τρίτη ξεκινά στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου


Επίσης μίλησε και για το νέο πλαίσιο για τα διπλώματα οδήγησης. Όπως είπε “έχουμε ένα νέο πλαίσιο για τα διπλώματα οδήγησης” και γνωστοποίησε ότι “την επόμενη Τρίτη ξεκινά στην αρμόδια Eπιτροπή της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με το οποίο επιχειρείται μεταξύ άλλων η αναμόρφωση του πλαισίου που διέπει την εκπαίδευση, την θεωρητική εξέταση και την πρακτική άσκηση υποψηφίων οδηγών για την χορήγηση άδειας”.

“Οι κύριοι στόχοι είναι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των υποψηφίων, η ενίσχυση της διαφάνειας έτσι ώστε να μπει φρένο σε φαινόμενα διαφθοράς , η διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας εξέτασης .Ενώ ανάμεσα στα άλλα προβλέπεται η θέσπιση νέου κατώτατου ορίου ηλικίας για τη παρακολούθηση εκπαίδευσης και για τη διενέργεια των εξετάσεων. Θα μπορούν πλέον να δίνουν εξετάσεις και παιδιά 17 ετών , όπως θα δίνεται και η δυνατότητα οδήγησης με συνοδό φυσικά για όσους έχουν συμπληρώσει τα 17 έτη και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία αυτή”, συμπλήρωσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.