Quantcast
Έχετε άδεια οδήγησης κατηγορίας Β; Εργαστείτε στην Ευρωβουλή με μισθό από 1.907 ευρώ - enikonomia.gr
share

Έχετε άδεια οδήγησης κατηγορίας Β; Εργαστείτε στην Ευρωβουλή με μισθό από 1.907 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Διαθέτετε άδεια οδήγησης κατηγορίας Β και οδηγική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών; Τότε μπορείτε να εργαστείτε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μέσω της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού (EPSO) προκηρύχθηκαν 110 θέσεις εργασίας για Οδηγούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με έδρα τις Βρυξέλλες και μηνιαίες αποδοχές που ξεκινούν από 1.907,24 ευρώ.

Τα καθήκοντα της θέσης αφορούν τη μεταφορά προσωπικοτήτων, καθώς και μόνιμων ή άλλων υπαλλήλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυρίως στις Βρυξέλλες, στο Λουξεμβούργο και στο Στρασβούργο, την μεταφορά επισκεπτών (μέλη του διπλωματικού σώματος και άλλες προσωπικότητες) και την μεταφορά αντικειμένων και εγγράφων καθώς και αλληλογραφίας..

Μέσα στα απαιτούμενα προσόντα συμπεριλαμβάνεται και η ικανοποιητική γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικώς στην ιστοσελίδα της EPSO στην διεύθυνση: http://europa.eu/ epso/apply/jobs/index_fr.htm έως τις 18 Μαΐου. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον προσεχή Ιούλιο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.