Quantcast
Ευ. Βενιζέλος: Μέσα σε δύο μήνες, γυρίσαμε στο 2009 - enikonomia.gr
share

Ευ. Βενιζέλος: Μέσα σε δύο μήνες, γυρίσαμε στο 2009

δημοσιεύτηκε:

Η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί και θέτει την Ελλάδα σε κίνδυνο, κατήγγειλε, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Οι Ευρωπαίοι πήραν από τα χέρια της κυβέρνησης τα 10,9 δισ. ευρώ του ΤΧΣ… Ωραία σκληρή διαπραγμάτευση!”, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης.

“Κύριε Τσίπρα, ζητάτε τώρα από εμάς τα ρέστα για τα δημαγωγικά σας ψέματα, όχι μόνο τα προεκλογικά, αλλά των τελευταίων 5 ετών”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να επισημάνει πως η νομιμοποίηση κάθε κυβέρνησης κρίνεται κάθε μέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα βαθιά στο μνημόνιο, έρχεται το τρίτο μνημόνιο, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος.

Κύριε Τσίπρα, ο λαός σας ψήφισε για να πετύχετε κάτι περισσότερο και όχι να οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή, ανέφερε επίσης.

Ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε επίσης ότι πλέον επανήλθε η αγωνία για πιστωτικό γεγονός και Grexit, εξαιτίας στελεχών της κυβέρνησης.

Η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε ένα ασφαλές περιβάλλον στη νέα κυβέρνηση, τόνισε.

Το δημόσιο τραβά όλη τη ρευστότητα και στεγνώνει την πραγματική οικονομία, σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να κατηγορήσει την κυβέρνηση πως “έφαγε δύο πολύτιμους μήνες, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Γυρίζουμε στο 2009» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο θα αποτιμηθούν ως παραίτηση από τις γερμανικές αποζημιώσεις, τόνισε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση είναι σε ταμειακό αδιέξοδο και το έχει μετατρέψει σε γεωπολιτικό αδιέξοδο, επισήμανε, για να διαμηνύσει επίσης πως η κυβέρνηση δεν έχει εντολή ρήξης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.