Quantcast
Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έφερε το Grexit στην πόρτα μας - enikonomia.gr
share

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έφερε το Grexit στην πόρτα μας

δημοσιεύτηκε:

Σε ερώτηση της Όλγας Τρέμη για την Οικονομία, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μίλησε για τους λόγους που πρέπει να εμπιστευτούν το κόμμα της οι ψηφοφόροι: «Εμείς έχουμε εμπειρία, έχουμε γνώση και ξέρουμε να διαπραγματευόμαστε σκληρά, το έχουμε κάνει και στο παρελθόν».

Η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να λάβει υπόψιν του τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τους τελευταίους επτά μήνες. «Ο ελληνικός λαός ξέρει ποιους να εμπιστευτεί», είπε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε: «Αν υπήρχε χρυσό βατόμουρο για την οικονομία, ο κ. Τσίπρας θα ήταν νικητής. Έφερε στην πόρτα μας το Grexit και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την καταστροφή», τόνισε χαρακτηριστικά.

 «Έχουμε γνώση, έχουμε ικανότητα, πρέπει να διώξουμε στο μέλλον τις υποχρεώσεις για να μπορέσουμε να πετύχουμε την ανάπτυξη» είπε η Γεννηματά και συμπλήρωσε: «Ζητάμε δύναμη για να είμαστε ο καταλύτης της συνεργασίας και να κλείσουμε την διαπραγμάτευση».

Ακόμη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το κόμμα της έχει κατασυκοφαντηθεί, ωστόσο «κανείς δεν μπορεί να μας πει ότι έχουμε βάλει το κομματικό συμφέρον πάνω από την πατρίδα».

Σε ερώτηση για το πόρισμα του εισαγγελέα σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά απάντησε: «Αυτό το θέμα υποτίθεται ότι αφορούσε την κοινωνική πολιτική ενότητα αλλά εγώ θα σας απαντήσω ότι το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είναι στα χέρια του εισαγγελέα και κάνει τις απαραίτητες ανακρίσεις και έρευνες. Μακάρι και τα άλλα κόμματα να προχωρούσαν σε αυτού του είδους τον έλεγχο των οικονομικών τους».

 «Δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου που να δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα σε βάρος κανενός. Είναι βέβαιο ότι είναι αναγκαία η διαφάνεια. Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι πως θα πρέπει να λειτουργήσει το κράτος», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 «Δεν έχω καταλήξει σε συμπεράσματα εναντίον κανενός. Έχουμε ερευνήσει τα πάντα με απόλυτη διαφάνεια. Έχουμε νοικοκυρέψει τον σπίτι μας. Θέλουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά για να κοιτάμε τον ελληνικό λαό στα μάτια. Το ΠΑΣΟΚ δεν δανείστηκε χρήματα για να μην του τα επιστρέψει ποτέ», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.