Quantcast
Φίλης: Νέες προσλήψεις ως την ερχόμενη εβδομάδα στα σχολεία ειδικής αγωγής - enikonomia.gr
share

Φίλης: Νέες προσλήψεις ως την ερχόμενη εβδομάδα στα σχολεία ειδικής αγωγής

δημοσιεύτηκε:

Για νέες προσλήψεις έως την ερχόμενη εβδομάδα για την κάλυψη των κενών στα σχολεία ειδικής αγωγής δεσμεύτηκε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα κοντά στους μαθητές με αναπηρία, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς με αφορμή την 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο υπουργός Παιδείας τόνισε τη σημασία που δίνει το υπουργείο στον  σχολικό αθλητισμό και σε όσα αυτός μπορεί να προσφέρει. Επίσης τόνισε τη σημασία που έχει η ισότιμη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών με αναπηρία στο σχολικό αθλητισμό, τόσο για την ισόρροπη προσωπική τους ανάπτυξη, όσο και για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την κατάρριψη στερεοτύπων, ακόμη και ρατσιστικών εκδηλώσεων και διαχωρισμών, συμβάλλοντας έτσι στη μετεξέλιξη των σημερινών μαθητών και μαθητριών στους αυριανούς ενεργούς δημοκρατικούς πολίτες.

 Ο κ. Φίλης επισκέφθηκε στη συνέχεια το Κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων, στο οποίο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ειδική εκδήλωση γνωριμίας και συμμετοχής στα Παραολυμπιακά Αθλήματα για τα σχολεία της περιοχής. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.