Quantcast
Φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ: Ποιοι και μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις - enikonomia.gr
share

Φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ: Ποιοι και μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις

δημοσιεύτηκε:

Έως τη Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου του 2020 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ένσταση σχετικά με τη μη χορήγηση του φοιτητικού επιδόματος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για το ακαδημαϊκό έτος 2018/19.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι πίνακες των επιλεγέντων υποψηφίων και και μη επιλέξιμων Αιτήσεων για το φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) – ακαδημαϊκό έτος 2018/19».
Επίσης, οι πίνακες αφορούν το αποτέλεσμα του ελέγχου επιλεξιμότητας των αιτήσεων με σειρά κατάταξης από 1 έως 5730 και έχουν αναρτηθεί, ταξινομημένοι βάσει του Αριθμού Πρωτοκόλλου της Ηλεκτρονικής αίτησης εκάστου υποψηφίου, στην ιστοσελίδα του προγράμματος: https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/proptixiako-gr/ypotrofies-eko/eko-2018-2019
Oι υποψήφιοι, μπορούν να λάβουν και εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αίτησή τους, εισάγοντας Αριθμό Πρωτοκόλλου της Ηλεκτρονικής Αίτησης (χωρίς την ημερομηνία) και ΑΦΜ, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής στον σύνδεσμο: http://portal.iky.gr:8080/eko/pages/search.xhtml
Ενστάσεις
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
Οι ενστάσεις κατά των ανωτέρω Πινάκων δύνανται να ασκηθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα, ήτοι έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020.
Οι ενστάσεις (πλήρως αιτιολογημένες και τεκμηριωμένες) υποβάλλονται στο ΙΚΥ (Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία)., συνοδευόμενες από τα σχετικά δικαιολογητικά, με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά – courier.
Επιπλέον, το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει και η διαδικασία έναρξης της υποτροφίας στους επιλεγέντες υποψήφιους οι οποίοι θα ενημερωθούν σχετικά με εξατομικευμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία και παρακαλούνται να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες που θα τους δοθούν.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.