Quantcast
Γεννηματά: Θετική ψήφος στην Ελλάδα - Χρειάζεται εθνική γραμμή - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Θετική ψήφος στην Ελλάδα – Χρειάζεται εθνική γραμμή

δημοσιεύτηκε:

Η θετική ψήφος του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας δεν αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης, αλλά στην Ελλάδα, δήλωσε η Πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά. 

«Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή» για να έχουμε βιώσιμη λύση, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι θα είναι καταστροφή οι εκλογές, όπως και τα σενάρια για κυβέρνηση εθνικού σκοπού. «Εθνικός σκοπός είναι η ολοκλήρωση του προγράμματος», είπε.
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε δύσκολη και επώδυνη τη συμφωνία, αλλά τόνισε ότι κρατά την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μία βιώσιμη λύση. Πρέπει να υλοποιηθεί και να συνοδευθεί από ένα εθνικό σχέδιο, είπε. Πρόσθεσε, όμως, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, ότι πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα και οι ψευδαισθήσεις.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η κυρία Γεννηματά σημείωσε ότι το Grexit αποφεύχθηκε με κοινή προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ότι ο συμβιβασμός ήταν αναγκαίος για τη γεωπολιτική σταθερότητα και ασφάλεια της χώρας.
Η κυρία Γεννηματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, γιατί δεν πήγε στη Βουλή να ενημερώσει τον λαό για ένα τόσο κρίσιμο νομοσχέδιο. Κατηγόρησε, επίσης τον κ. Τσίπρα ότι άργησε να καταλάβει ότι οι δραχμολάγνοι υπουργοί του οδηγούσαν χέρι – χέρι με τον Σόιμπλε την Ελλάδα εκτός του ευρώ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.