Quantcast
Γεωργιάδης: Αρχίζουν οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης: Αρχίζουν οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους του έβδομου προγράμματος της επιστρεπτέας προκαταβολής, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά .
Όπως είπε “από σήμερα ξεκινάει η πληρωμή της επιστρεπτέας προκαταβολής 7 και θα γίνει και αύριο η πληρωμή αυτού του κύκλου”. Όπως είπε “αίτημα να πάρουν ενίσχυση της επιστρεπτέας 7 είχαν κάνει 65 χιλιάδες επιχειρήσεις εστιάσεως, εγκρίθηκαν οι 55 χιλιάδες και θα πληρωθούν σήμερα και αύριο. Στην εστίαση δηλαδή θα δοθεί ένα ποσό της τάξεως των 170 εκατ. ευρώ σήμερα και αύριο. Πολλά λεφτά. Άρα θα πάρουν χρήματα οι επιχειρήσεις της εστίασης για να ανοίξουν τη Δευτέρα”.
Για τον τουρισμό
Όσον αφορά στον τουρισμό είπε ότι “αυτός που δεν εμβολιάζεται, στρέφεται κατά της οργανωμένης κοινωνίας. Είναι ηθικά απαράδεκτος. Εάν κάποιος επιμείνει να μην εμβολιαστεί μπορεί να διακινδυνέψει την τουριστική χρονιά του 2021”.
Για τη δήλωση Τζανακόπουλου
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Τζανακόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως του είναι αδύνατον να πιστέψει πως ένας εκλεγμένος βουλευτής μιλάει για εκκαθαρίσεις ανθρώπων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.