Quantcast
Hλιόπουλος σε Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης στηρίζει μόνο τους ισχυρούς και λεηλατεί την κοινωνία - enikonomia.gr
share

Hλιόπουλος σε Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης στηρίζει μόνο τους ισχυρούς και λεηλατεί την κοινωνία

δημοσιεύτηκε:

Ο Μητσοτάκης στηρίζει μόνο τους ισχυρούς και λεηλατεί την κοινωνία ήταν η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος είχε σχολιάσει την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.

Η απάντηση του Ηλιόπουλου

Απευθυνόμενος στον κ. Οικονόμου ο κ.Ηλιόπουλος είπε ότι «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός που έχει φέρει την Ελλάδα στην κορυφή ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ σε απώλειες ανθρώπινων ζωών λόγω πανδημίας. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε πρωταθλήτρια στην ακρίβεια».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε επιπλέον ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που πιστεύει ότι οι εργαζόμενοι δεν θέλουν αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, όταν ευρωπαϊκές χώρες, η μία μετά την άλλη, νομοθετούν αντίστοιχες αυξήσεις» και πως «δεν αγνοεί απλά τη διεθνή πραγματικότητα, είναι ο πρωθυπουργός που συνολικά έχει οικοδομήσει μια δική του πραγματικότητα. Στηρίζει μόνο τους ισχυρούς και λεηλατεί την κοινωνία». Σημείωσε , καταληκτικά, ότι «οι πολίτες σύντομα θα βάλουν τέλος στην νεοφιλελεύθερη και αυταρχική διακυβέρνηση του».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.