Quantcast
Ηράκλειο: Συμβάσεις 1 εκατ. ευρώ για έργα ασφαλτόστρωσης - enikonomia.gr
share

Ηράκλειο: Συμβάσεις 1 εκατ. ευρώ για έργα ασφαλτόστρωσης

δημοσιεύτηκε:

Το ποσό περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ διατίθεται για ασφαλτοστρώσεις και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, πρόκειται για τη σύμβαση ανακατασκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων ύψους 540.000 ευρώ με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος σε δημοτικούς δρόμους. Αλλά και για τη σύμβαση κατασκευής μικρών τεχνικών έργων ύψους 488.000 ευρώ, με στόχο την υλοποίηση και αποκατάσταση διανοίξεων που πραγματοποιεί η Τεχνική Υπηρεσία σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου».

«Οι σχετικές παρεμβάσεις που υπογράφηκαν από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χάρη Μαμουλάκη, εντάσσονται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου και η χρηματοδότησή τους γίνεται από ίδιους πόρους του δήμου Ηρακλείου», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος την άποψή του επί του θέματος εξέφρασε και ο αντιδήμαρχος του Ηρακλείου λέγοντας: «Υπογράψαμε δυο σημαντικές συμβάσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία στην προσπάθεια που κάνουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.