Quantcast
ΔΥΠΑ: Περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων - Όλες οι λεπτομέρειες - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων – Όλες οι λεπτομέρειες

δημοσιεύτηκε:

Περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας θα προσφέρουν 30 επιχειρήσεις στο πλαίσιο της 19ης εκδήλωσης της ΔΥΠΑ  «Ημέρα Καριέρας» που θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023  από τις 10 π.μ. έως τις  6μμ στο ξενοδοχείο της Κορινθίας, Club Hotel Casino Loutraki (Ποσειδώνος 48, 20300 Λουτράκι) .

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.  Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-korinthia-2023

Ποιες επιχειρήσεις αφορά

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους,  όπως τροφίμων, γάλακτος, αλεύρων, ελαίων, μεταλλικού νερού και αναψυκτικών, διύλισης πετρελαίου, σωληνουργίας, παραγωγής καλωδίων και μεταλλικών κατασκευών, ξυλείας, παραγωγής προϊόντων χάρτου, ζωοτροφών και ιχθυοτροφών,  ασφαλειών, πληροφορικής, χονδρικού και λιανικού εμπορίου, τουρισμού, εργασιών ανακύκλωσης και εν γένει παροχής υπηρεσιών.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που αναζητούν αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης. Συγκεκριμένα: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι, υπεύθυνοι logistics, υπεύθυνοι ποιοτικού ελέγχου, πωλητές, εργάτες και χειριστές παραγωγής και μηχανημάτων, επιστημονικό προσωπικό σχετικό με την τεχνολογία τροφίμων, υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών και γραμματειακής υποστήριξης, ηλεκτροσυγκολλητές, ηλεκτρολόγοι, οδηγοί, καθώς και ειδικότητες από όλο το φάσμα του τουρισμού.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.