Quantcast
Καλάθι του νοικοκυριού και market pass: Πότε θα αποφασιστεί εάν θα παραταθούν τα μέτρα - Τι είπε ο Σκρέκας - enikonomia.gr
share

Καλάθι του νοικοκυριού και market pass: Πότε θα αποφασιστεί εάν θα παραταθούν τα μέτρα – Τι είπε ο Σκρέκας

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν θα παραταθούν και για το επόμενο χρονικό διάστημα το Καλάθι του Νοικοκυριού  και το Market Pass ρωτήθηκε σήμερα ο  υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. « Το καλάθι του νοικοκυριού όπως και όλα τα μέτρα στήριξης θα εξεταστούν πώς έχουν αποδώσει μέχρι τέλος του χρόνου και εφόσον κρίνουμε ό,τι χρειάζεται  θα παραταθούν » απάντησε και υπενθύμισε πως το καλάθι έχει ήδη παραταθεί μέχρι τέλος του χρόνου.

Εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο το καλάθι του νοικοκυριού είναι σημαντικό για τους πολίτες. «Το καλάθι του νοικοκυριού είναι σημαντικό και παραμένει για έναν βασικό λόγο:  Γιατί στο καλάθι έχουμε μια σειρά από προϊόντα που έχουν τις χαμηλότερες τιμές. Στο ράφι όταν θα βλέπει κάποιος -5% στη τιμή του προϊόντος δεν σημαίνει ότι το προϊόν αυτό θα είναι το φθηνότερο.  Αλλά αυτό σημαίνει ότι  θα είναι φθηνότερο σε σχέση με την τιμή που είχε πριν ξεκινήσει το μέτρο»  σημείωσε.

Για το Market pass

Επίσης ρωτήθηκε εάν υπάρχει η πιθανότητα να παραταθεί το market pass και το επόμενο διάστημα. « Αυτή τη στιγμή οι δυνατότητες του προϋπολογισμού του κράτους  είναι συγκεκριμένες .Έχουμε να καλύψουμε τεράστιες ζημιές και καταστροφές που έχουν γίνει στη Θεσσαλία » απάντησε και πρόσθεσε πως «τα οικονομικά είναι περιορισμένα».

 

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.