Quantcast
«Καμπανάκι» Τζιτζικώστα για κίνδυνο απένταξης έργων από το ΕΣΠΑ- Ζητά άμεσα λύση - enikonomia.gr
share

«Καμπανάκι» Τζιτζικώστα για κίνδυνο απένταξης έργων από το ΕΣΠΑ- Ζητά άμεσα λύση

δημοσιεύτηκε:

«Καμπανάκι» έκρουσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τον κίνδυνο απένταξης έργων από το ΕΣΠΑ αν δε δοθεί άμεσα λύση στο θέμα της χρηματοδότησης των έργων που ήδη έχουν εκτελεστεί ή ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσε μάλιστα την υπηρεσιακή κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα στο μέτρο των δυνατοτήτων της για να λυθεί το ζήτημα. Όπως υποστήριξε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε περίπτωση που δεν υπάρξει παράταση για την πληρωμή τους μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2015 κινδυνεύουν να επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους.

Παρέμβαση για το θέμα πραγματοποίησε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος παρουσίασε μάλιστα λίστα με 60 έργα που κινδυνεύουν. Ο κ. Κυρίζογλου ζήτησε από την Περιφέρεια να υποστηρίξει το αίτημα για την ανάκληση της ΠΝΠ για τη διάθεση των αποθεματικών των Δήμων, ζήτημα για το οποίο ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε ότι ήδη διατυπώθηκε σχετικό αίτημα από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.