Quantcast
Καραγκούνης: Ο Τσίπρας σπρώχνει τη χώρα στη ρήξη και την καταστροφή - enikonomia.gr
share

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας σπρώχνει τη χώρα στη ρήξη και την καταστροφή

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον πως σπρώχνει τη χώρα στη ρήξη με την Ευρώπη και στην καταστροφή και προαναγγέλλοντας πρωτοβουλίες για να μην απομονωθεί η χώρα. 

Σε δήλωσή του, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης έκανε λόγο για κοροϊδία του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση.

«Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται η συμφωνία. Δεν ξεκινά τώρα η πραγματική διαπραγμάτευση, τώρα κορυφώνεται η κοροϊδία του ελληνικού λαού. Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα για να μείνουμε στην Ευρώπη, σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για τη παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη»,τόνισε ο εκπρόσωπος, κατηγορώντας ανοιχτά τον πρωθυπουργό πως «σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει τον λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή».

Στη ΝΔ διερωτώνται «μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα» και τονίζουν πως η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική. «Τέρμα τα ψέματα, επαναφέρουμε τη πρόταση μας για εθνική συνεννόηση» τόνισε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος και προανήγγειλε πρωτοβουλίες της ΝΔ σε επίπεδο θεσμικών, κοινωνικών και πατριωτικών δυνάμεων.

«Η ΝΔ θα σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστροφική απομόνωση της Ελλάδας» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.