Quantcast
Κάρας: Πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης είναι οι συμφωνίες με Ε.Ε. και ΔΝΤ - enikonomia.gr
share

Κάρας: Πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης είναι οι συμφωνίες με Ε.Ε. και ΔΝΤ

δημοσιεύτηκε:

Να συνεχίσει με εντατικό ρυθμό τις μεταρρυθμίσεις καλεί ο Αυστριακός ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας την ελληνική κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Βίρτσαφτσμπλατ» είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι «οι συμφωνίες της Ελλάδας με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ είναι το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης».

Υποστήριξε πως «δεν θα πρέπει κανείς να υποτιμά τις επιδόσεις της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, καθώς οι μεταρρυθμίσεις αρχίζουν να έχουν αποτελέσματα, ενώ υπάρχουν υποτροπές εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής σταθερότητας»  ενώ  ο κ. Κάρας «λόγω της εμπειρίας του στο παρελθόν με την τρόικα, φέρεται ως υποψήφιος για το ελεγκτικό όργανο του Ευρωκοινοβουλίου για το τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα».

Ο ίδιος αναφέρει ότι «αυτή τη στιγμή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητά το ρόλο του στον έλεγχο της εφαρμογής του τρίτου πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα και μέσα στον Οκτώβριο η Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων θα καταθέσει μία πρόταση, στη βάση της έκθεσης της τρόικας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.