Quantcast
Καταγγελία από δανειολήπτρια για το πρόγραμμα "Γέφυρα" - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καταγγελία από δανειολήπτρια για το πρόγραμμα “Γέφυρα” – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Δανειολήπτρια έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Γέφυρα Ι, πληρώνει κανονικά το μερίδιό της που αντιστοιχεί για το δάνειό της, ωστόσο, δεν καταβάλλεται σωστά το μερίδιο του κράτους.
Πρόκειται για την κ. Μαρία η οποία καταγγέλλει στο Mega ότι μπήκε στο πρόγραμμα Γέφυρα τον Ιανουάριο, με πρώτη δόση να πληρώνει τον Νοέμβριο μέχρι και Ιούλιο για 9 μήνες. “Το πρόγραμμα ξεκίνησε κανονικά από Νοέμβριο μέχρι και Φλεβάρη. Έβαζα το ποσό που μου αναλογούσε και το κράτος επίσης το ίδιο. Και ξαφνικά από τον Μάρτη κόβεται η επιδότηση”, συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας ότι έστειλε μήνυμα στην πλατφόρμα στην ΚΕΗΔ για το θέμα αυτό και της είπαν ότι έχουν λάβει ενημέρωση από την τράπεζά της ότι υπάρχει ληξιπροθεσμία από την πλευρά της, πάνω από 150 ευρώ και γι’ αυτόν τον λόγο κόπηκε και η επιδότηση του κράτους”.
Πράγμα το οποίο δεν ισχύει” ξεκαθάρισε και πρόσθεσε ότι ότι έκανε κάποια τηλέφωνα και ότι πήγε και στη τράπεζα της για το θέμα αυτό. Ωστόσο την ίδια στιγμή είπε ότι ίδια η τράπεζα τη διαβεβαίωνε από κατάστημα του Μενιδίου ότι δεν χρωστάει κάτι αλλά εκείνοι επιμένανε.
“Η τράπεζα με ενοχλούσε καθημερινά ότι εγώ χρωστάω, ότι στο όνομά μου είναι το δάνειο και ότι πρέπει να το πληρώσω άσχετα με το τι συμφωνία έχω κάνει με το κράτος Φ τάσαμε στον Ιούνιο, αναγνώρισε η πλατφόρμα το λάθος. Μου είπαν ότι είναι πολύς κόσμος και ότι θα το λύσουμε μέχρι τέλος Ιουλίου”. “Εγώ πλήρωνα κάθε μήνα μέχρι και τον Ιούλιο το ποσοστό που μου αναλογούσε. Το κράτος όμως από τον Απρίλη σταμάτησε, τέλος δεν ξαναέβαλε το ποσό της επιδότησης” και “τώρα έχει μαζευτεί ένα χρέος 481 ευρώ. Εγώ ήμουν σε αναστολή 7 μήνες συνεχόμενα και δεν μπορούσα να πληρώσω. Στο μεταξύ τον Απρίλη, για να μην φαίνεται ληξιπροθεσμία, τη δόση Απριλίου την πλήρωσα ολόκληρη, και το ποσοστό του κράτους “.
Και επεσήμανε ότι για να μην φαίνεται η ληξιπροθεσμία αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα για να πληρώσει όλη τη δόση για τον Απρίλιο
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε γιατί δεν διορθώθηκε το λάθος με το πρόγραμμα Γέφυρα αφού αναγνωρίστηκε ότι έχει γίνει λάθος . “Μου λένε ότι είναι σε τεχνική επεξεργασία το αίτημά μου” είπε και πρόσθεσε ότι μαθαίνει ότι πολύς κόσμος βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.
“Το στεγαστικό μου είναι με τον νόμο Κατσέλη. Αν δεν πληρώσω τρεις δόσεις θα χάσω και τη ρύθμιση του Νόμου Κατσέλη”, τόνισε μεταξύ άλλων και ανέφερε ότι έχει ακούσει ” τι θα πάρει παράταση το πρόγραμμα Γέφυρα μέχρι το τέλος του χρόνου, ωστόσο η ίδια είπε ότι δεν μπορεί να ενταχθεί σε αυτό λόγω του προβλήματος .

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.