Quantcast
Καταγγελία: Περιμένει 20 μήνες να πάρει από τον ΕΦΚΑ τα έξοδα ταφής του συζύγου της - enikonomia.gr
share

Καταγγελία: Περιμένει 20 μήνες να πάρει από τον ΕΦΚΑ τα έξοδα ταφής του συζύγου της

δημοσιεύτηκε:

Περιμένει 20 μήνες να πάρει τα έξοδα ταφής του συζύγου από τον ΕΦΚΑ. Πρόκειται για τη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, Χρυσούλα Παναγοπούλου η οποία καταγγέλλει στο Mega ότι καλεί εδώ και 2 χρόνια στο κατάστημα του ΕΦΚΑ στην Πάτρα για να λάβει τα έξοδα της κηδείας του συζύγου της,  ύψους περίπου 1.000 ευρώ, και δεν τα έχει πάρει ακόμα καθώς δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο στον Φορέα.

Τα χρήματα αυτά τα δανείστηκε και θα πρέπει να τα επιστρέψει, τόνισε με έμφαση και συνέχισε λέγοντας ότι ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2017, εργαζόταν 37 χρόνια και είχε συνταξιοδοτηθεί με προσωρινή σύνταξη 270 ευρώ από τον Αύγουστο του 2019.

“Ο σύζυγος είχε δύο ασφαλιστικούς φορείς, ΙΚΑ και ΤΕΒΕ και συνταξιοδοτήθηκε από το ΤΕΒΕ με προσωρινή σύνταξη 270 ευρώ”, συμπλήρωσε.

Eπίσης, ανέφερε ότι πέρα από τον ΕΦΚΑ κάλεσε και στην υπηρεσία 1555 για το θέμα αυτό. “H υπηρεσία αυτή υπάρχει αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί γιατί συνέχεια πρέπει να κάνουμε αίτημα. Θα σας ειδοποιήσουμε μου λένε”, τόνισε με έμφαση.

Τέλος, είπε ότι έχει συμβουλευτεί δικηγόρο και περιμένει ειδοποίησή της για να κινηθεί νομικά για τον ΕΦΚΑ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.