Quantcast
Κατατέθηκε η τροπολογία για τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ - Ποια είναι τα κριτήρια συμμετοχής - enikonomia.gr
share

Κατατέθηκε η τροπολογία για τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ – Ποια είναι τα κριτήρια συμμετοχής

δημοσιεύτηκε:

Κατατέθηκε στη Βουλή το κείμενο τις τροπολογίας για τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ, που θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Για τις χρεώσεις ΥΚΩ προβλέπεται ότι η ετήσια αναπροσαρμογή θα γίνεται με αυστηρά χρονικά καθορισμένο χρονοδιάγραμμα και προβλέπεται ότι κάθε Σεπτέμβριο ο διαχειριστής του δικτύου των νησιών (ΔΕΗ) θα υποβάλει στη Ρυθμιστική Αρχή τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις για το ποσό που θα πρέπει να ανακτηθεί (από τα επιπλέον κόστη για την ηλεκτροδότηση των νησιών με τιμές ίδιες με την υπόλοιπη χώρα)

Σε σχέση με τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, το σχέδιο κειμένου προβλέπει ότι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Επιλέξιμων Προμηθευτών στις Δημοπρασίες του Συστήματος Δημοπρασιών που τηρεί ο ΛΑΓΗΕ δύνανται να υποβάλλουν επιχειρηματικό πλάνο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2018. Όσοι δε, δεν έχουν συμμετάσχει σε καμία δημοπρασία μπορούν να το κάνουν μέχρι και τρεις εργάσιμες μέρες πριν την διενέργεια της πρώτης αυτού του έτους.

Το επιχειρηματικό σχέδιο διείσδυσης στη λιανική αγορά ενέργειας θα είναι κατ’ ελάχιστο ετήσιο και θα περιλαμβάνει τριμηνιαίους στόχους με χρήση ποσοτήτων προθεσμιακών προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.