Quantcast
Κεράσια: Πότε θα πέσουν οι τιμές - Τι λένε οι έμποροι - enikonomia.gr
share

Κεράσια: Πότε θα πέσουν οι τιμές – Τι λένε οι έμποροι

δημοσιεύτηκε:

Έρχονται μειώσεις στις τιμές των κερασιών. Όπως ανέφεραν έμποροι στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha τα κεράσια Α’ ποιότητας, τα μεγάλα, τα σαρκώδη θα πωλούνται τις επόμενες εβδομάδες από 5 ευρώ έως 6 ευρώ το κιλό. Στις περιπτώσεις που το προϊόν δεν περνά από πολλού μεσάζοντες, τότε οι τιμές θα είναι χαμηλότερες, συμπλήρωσαν οι έμποροι.

Κεράσια: Πού βρίσκονται σήμερα οι τιμές

Οι τιμές στα κεράσια το πρωί της Τρίτης, 4 Μαΐου αρχικά ήταν στα 18, 80 ευρώ και μετά πήγαν στα 15,90 ευρώ, είπε υπάλληλος σούπερ μάρκετ στην τηλεόραση του Alpha και υπενθύμισε πως πέρυσι είχαν ξεκινήσει από τα 22 ευρώ. Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως 1 κιλό κεράσια πωλείται 4 ευρώ από το χωράφι στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας και  περνώντας από τους μεσάζοντες  και συνεχίζοντας το ταξίδι του μέχρι την Αθήνα η τιμή τ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έφτανε τα 25 ευρώ, ενώ σήμερα πωλείται 18, 80 ευρώ.

Η τιμή της νέας παραλαβής  των κερασιών για τον καταναλωτή φτάνει τα 15,90 ευρώ.  «Η τιμή των κερασιών την  Τρίτη, 4 Μαΐου ξεκίνησαν με 9,80  ευρώ.  Είναι νομίζω μια πολύ καλή τιμή. Έχουμε στην λαχαναγορά παράρτημα  αλλά  έχουμε και ιδιόκτητα φορτηγά τα οποία πάμε εμείς ίδιοι στην Ημαθία και τα ψωνίζουμε για  να γλιτώνουμε όσο μπορούμε τους μεσάζοντες» είπε ο ιδιοκτήτης οπωροπωλείου , Α Γεωργίου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.