Quantcast
Κουντουρά: Πάνω από 15 δισ. ευρώ τα έσοδα από τον τουρισμό φέτος - enikonomia.gr
share

Κουντουρά: Πάνω από 15 δισ. ευρώ τα έσοδα από τον τουρισμό φέτος

δημοσιεύτηκε:

Τα έσοδα από τον τουρισμό θα περάσουν φέτος τα 15 δις. ευρώ και οι τουριστικές επενδύσεις που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης υπερβαίνουν τα 1,5 δις. ευρώ, τόνισε η απελθούσα αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε δηλώσεις που έκανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά περίπου 40 μέρες, η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, το ξεμπλοκάρισμα τουριστικών επενδύσεων, αλλά και οι δράσεις υποστήριξης της τρέχουσας τουριστικής χρονιάς, είναι μερικά από τα πεπραγμένα της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού, δήλωσε η κυρία Κουντουρά.

Όπως τόνισε, ο διεθνής τουριστικός πράκτορας TUI για πρώτη φορά θα επιμηκύνει κατά 40 μέρες τα προγράμματα που αφορούν την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της τουριστικής χρονιάς, η τέως αναπληρώτρια υπουργός εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για τα νούμερα που επιτυγχάνει η χώρα μας. Παρά τις αρνητικές εξελίξεις που εμφανίστηκαν μεσούσης της περιόδου, η κυρία Κουντουρά σημείωσε ότι η καμπάνια “Ηappening Now” απέδωσε τα μέγιστα για την ανατροπή της κατάστασης στο μέτωπο των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.