Quantcast
Κτηνοτροφικές και μεταποιητικές μονάδες μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τον Αναπτυξιακό - enikonomia.gr
share

Κτηνοτροφικές και μεταποιητικές μονάδες μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τον Αναπτυξιακό

δημοσιεύτηκε:


Οι κατηγορίες των κτηνοτροφικών και μεταποιητικών μονάδων του κτηνοτροφικού τομέα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου του οποίου τα 4 πρώτα καθεστώτα βρίσκονται ήδη σε ισχύ δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 3410).

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των Υπουργείων Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθορίζονται τα είδη των επενδυτικών σχεδίων τουτομέα πρωτογενούς γεωργικής παραγωγής μικρών,ι μεσαίων επιχειρήσεων που μπορούν να υπαχθούν σε καθεστώτα ενισχύσεων του σχετικού Νόμου (Ν. 4399/2016) καθώς και οι ειδικοί όροι, οι προϋποθέσεις και οι προδιαγραφές επενδυτικών σχεδίων του τομέα της μεταποίησης γεωργικών προϊόντων για την υπαγωγή σε καθεστώτα ενισχύσεων του Αναπτυξιακού.

Υπενθυμίζεται από τις 12/10 έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για τις 4 πρώτες δράσεις (καθεστώτα) του Αναπτυξιακού, («Γενική επιχειρηματικότητα», «Ενισχύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού», «Νέες ανεξάρτητες ΜΜΕ» και «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους»), με το πρώτο και το δεύτερο να παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους παραγωγούς.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.