Έκτακτη επιδότηση στις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου που έμειναν κλειστές και την περίοδο των εορτών και δεν μπόρεσαν να δουλέψουν ούτε με τη μέθοδο του click away, αλλά και στους εργαζομένους εξήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η κάθε επιχείρηση θα λάβει εκτάκτως 3.000 ευρώ και ο κάθε εργαζόμενος 1.000 ευρώ.
«Θα υπάρξει επιδότηση στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σε περιοχές που ήταν κλειστές στην περίοδο εορτών και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν ούτε με μέθοδο click away» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Όπως διευκρίνισε ο υπουργός Ανάπτυξης «μιλάμε για περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπως Ελευσίνα και Ασπρόπυργος κ.α. ή η περιοχή της Κοζάνης που ήταν σε σκληρό lockdown”.
Λιανεμπόριο: Επιδότηση 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση και 1.000 ευρώ ανά εργαζόμενο – Ποιους αφορά
δημοσιεύτηκε:
11:15
, 5 Μαρτίου 2021
Οικονομία
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
13 λεπτά πριν
Ιταλία: Στα 2 ευρώ το εισιτήριο εισόδου για τους τουρίστες στη διάσημη Φοντάνα ντι Τρέβι
2 ημέρες πριν
Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Αναβαθμίζεται ο διεθνής ρόλος τους
ENIKOS NETWORK
Υπερχείλισε ο Πηνειός έξω από τη Λάρισα – Πλημμύρισαν αγροτικές εκτάσεις
