Quantcast
Με τη διαδικασία του επείγοντος στη Βουλή το ν/σ με τα προαπαιτούμενα τη Δευτέρα - enikonomia.gr
share

Με τη διαδικασία του επείγοντος στη Βουλή το ν/σ με τα προαπαιτούμενα τη Δευτέρα

δημοσιεύτηκε:

Με τη διαδικασία του «επείγοντος» και όχι του «κατεπείγοντος» θα κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, ώστε να γίνει ολοκληρωμένος διάλογος, δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στον Ρ/Σ στο Κόκκινο, είπε πως το χρονικό περιθώριο για την ψήφισή του είναι στις 15-17 Οκτωβρίου και πρόσθεσε πως στο νομοσχέδιο τα άρθρα θα είναι πολλά.

«Το κάθε κόμμα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το ποια θεωρεί αρνητικά, ποια θεωρεί θετικά και να πάρει συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το τι στηρίζουν και τι δεν στηρίζουν. Με δεδομένο, βεβαίως, ότι έχουν ψηφίσει τη συμφωνία του καλοκαιριού που καθορίζει και τα βήματα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα κριθεί και η στάση της πάνω στα συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα», επεσήμανε η ίδια.

Η κα Γεροβασίλη υποστήριξε  πως «Με αυτή τη λογική και τα άλλα κόμματα έχουν μερίδιο της ευθύνης πάνω τους, να βγάλουμε τη χώρα γρήγορα και αποτελεσματικά από τα αδιέξοδα. Εν πάση περιπτώσει, θα γίνει ένας διεξοδικός διάλογος, για να δούμε αν πραγματικά αυτό το οποίο εννοούσαν και προεκλογικά, ως «συναίνεση», «ευρείες πλειοψηφίες» στη Βουλή, «συνεργασίες» κ.λπ., έχει κάποιο αντικείμενο ή αν ήταν λόγια τα οποία δεν είχαν κανένα περιεχόμενο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.