Quantcast
Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων: Ποιες αλλαγές έρχονται με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-Όλα όσα είπε ο Τσακλόγλου - enikonomia.gr
share

Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων: Ποιες αλλαγές έρχονται με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-Όλα όσα είπε ο Τσακλόγλου

δημοσιεύτηκε:

Τις αλλαγές που θα επιφέρει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων ανέφερε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνος Τσακλόγλου στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τους  εκπροσώπους του συλλόγου υπαλλήλων του  ΜΤΠΥ, των  συλλόγων συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων, αλλά και της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ.

«Σήμερα, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, συλλόγων συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων και της ΑΔΕΔΥ, σχετικά με τον σκοπό και το περιεχόμενο των διατάξεων που αφορούν στο Ταμείο», σημείωσε ο κ. Τσακλόγλου.

Ποιες ρυθμίσεις θα γίνουν στο Ταμείο

«Είχα την ευκαιρία να αναλύσω τις συγκεκριμένες αλλαγές που περιλαμβάνονται στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Πρόκειται για ρυθμίσεις σχετικά με το διοικητικό μοντέλο του Ταμείου, καθώς και τη διαχείριση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του. Μοναδικός σκοπός αυτών των ρυθμίσεων είναι ο εκσυγχρονισμός της διοικητικής λειτουργίας και η διαφανέστερη και αποδοτικότερη αξιοποίηση της περιουσίας του Ταμείου προς όφελος των μετόχων και των μερισματούχων του»,  πρόσθεσε. 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.