Quantcast
Μηνιαία αποζημίωση 550 ευρώ ΟΑΕΔ για 5.000 ανέργους - Βγήκαν τα αποτελέσματα - enikonomia.gr
share

Μηνιαία αποζημίωση 550 ευρώ ΟΑΕΔ για 5.000 ανέργους – Βγήκαν τα αποτελέσματα

δημοσιεύτηκε:

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.grοι οριστικοί πίνακες των ωφελούμενων και αποκλειόμενων ανέργων για το «Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 5.000 ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» (Β΄ Κύκλος).
Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο13/2021. Ο πίνακας ωφελουμένων, ανά Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας έως 29 ετών, που θα αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία διάρκειας 6 ωρών την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα για 6 μήνες, ενώ ο ΟΑΕΔ θα τους καταβάλλει 550 ευρώ μηνιαία καθαρή αποζημίωση (25 ευρώ ημερησίως για 22 ημέρες), με ασφάλιση για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για επαγγελματικό κίνδυνο.
Το πρόγραμμα, του οποίου ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 16.500.000 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» με χρηματοδότηση από την Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων (ΠΑΝ).

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί εδώ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.