Quantcast
Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση - enikonomia.gr
share

Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 2μμ μπορούν οι  νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Επίσης, τα ήδη ενταγμένα μέλη στο Μητρώο έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους και να προσθέσουν νέα δικαιολογητικά.

Πώς θα μπείτε στην πλατφόρμα-Βήμα βήμα η διαδικασία

Η είσοδος στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου https://mitrooiek.minedu.gov.gr γίνεται με χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet. Επισημαίνεται ότι οι ενότητες Α1 και Α2 μπορούν να διορθωθούν ΕΚΤΟΣ από τα πεδία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ, τα οποία επιβεβαιώνονται αυτόματα από την ΑΑΔΕ. Μετά τη συμπλήρωση ή επικαιροποίηση της αίτησης θα πρέπει πάντα να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ την αίτησή σας.

Μετά την ημερομηνία λήξης της λειτουργίας του μητρώου θα εκκινήσει διοικητικός έλεγχος των αιτήσεων και, στη συνέχεια, θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις για τις προθεσμίες υποβολής αιτημάτων επανεξέτασης πεδίων της αίτησης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.