Quantcast
Μητσοτάκης για Καλάβρυτα: Άμεσα θα ξεκινήσει η μελέτη για τον δρόμο - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης για Καλάβρυτα: Άμεσα θα ξεκινήσει η μελέτη για τον δρόμο

δημοσιεύτηκε:

Άμεσα θα ξεκινήσει η μελέτη για τον δρόμο των Καλαβρύτων, όπως επεσήμανε σήμερα από το κτήμα των αμπελώνων της οινοποιίας Cavino, στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα σας δεσμευθώ  ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα βρούμε τα χρήματα που απαιτούνται άμεσα για να ξεκινήσει η μελέτη για τον δρόμο. Γιατί πράγματι δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για ορεινότητα της περιοχής χωρίς να έχουμε έναν δρόμο της προκοπής .Δεν συζητάμε  προφανώς εδώ πέρα για κάποια δραματική καινούργια  χάραξη, συζητάμε όμως για πολλές παρεμβάσεις ενδεχομένως παρακάμψεις οικισμών και χωριών που πρέπει να  γίνουν στον υφιστάμενο δρόμο» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στα Καλάβρυτα.

« Η εστία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ μπορεί να μετατραπεί πράγματι σε έναν χώρο  που να μπορεί να  υποδεχθεί συνέδρια, ενδεχομένως  μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ήδη η μελέτη δρομολογείται .Η μελέτη ξέρετε μερικές φορές είναι το μικρό ποσό αλλά το μεγάλο ποσό είναι το ίδιο το έργο. Αλλά τουλάχιστον έχουμε την μελέτη στα χέρια μας για να μπορέσουμε να διερευνήσουμε τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης. Είναι όμως ένα έργο οραματικό και μπορώ να δω την σημαντική  προστιθέμενη του αξία » συμπλήρωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.