Quantcast
ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης στο νέο πρόγραμμα για άνεργους στον αγροτικό τομέα - enikonomia.gr
share

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης στο νέο πρόγραμμα για άνεργους στον αγροτικό τομέα

δημοσιεύτηκε:

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων, του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Καινοτόμες Μέθοδοι στον Αγροτικό Τομέα».
Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια.
Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι, που αιτήθηκαν συμμετοχή, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 4μμ.
Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TaxisNet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oaed.gr/e-services.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν το λόγο της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα αφορά ανέργους απόφοιτους γεωπονικής κατεύθυνσης ή νέους ανέργους, οι οποίοι είναι γνώστες πληροφορικής και αυτοματισμών και ενδιαφέρονται για την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων στην εγχώρια αγροτική παραγωγή και σχεδιάστηκε, με σκοπό οι ωφελούμενοι να λάβουν τη σχετική τεχνογνωσία, ώστε να είναι σε θέση να επιλέγουν κάθε φορά τις κατάλληλες μεθόδους και τεχνολογικές λύσεις για τη βελτιστοποίηση του τρόπου καλλιέργειας, με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγής ποσοτικά και ποιοτικά, τη μείωση του σχετικού κόστους και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι αποκτηθείσες δεξιότητες θα αποτυπωθούν και επίσημα με τη χορήγηση – σε όσους ολοκληρώσουν το πρόγραμμα – πιστοποιητικού επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


-Διαβάστε τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων υποψηφίων εδώ

-Διαβάστε τους προσωρινούς πίνακες επιλαχόντων υποψηφίων εδώ

-Διαβάστε τους προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων υποψηφίων εδώ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.