Quantcast
Οικονομικός Εισαγγελέας: Ζήτησε ενίσχυση για τις λίστες "Μπόργιανς" - Δεκτό το αίτημα - enikonomia.gr
share

Οικονομικός Εισαγγελέας: Ζήτησε ενίσχυση για τις λίστες “Μπόργιανς” – Δεκτό το αίτημα

δημοσιεύτηκε:

Ενίσχυση στο έργο του για τον έλεγχο των λιστών «Μπόργιανς» (από τη Ρηνανία – Βεστφαλία), με Έλληνες καταθέτες σε ελβετικές τράπεζες, ζήτησε ο οικονομικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, σε νέα ευρεία σύσκεψη που έγινε σήμερα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, υπό τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Το αίτημα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, έγινε δεκτό και δόθηκε εντολή να του παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια για την έρευνα της υπόθεσης.

Αποφασίστηκε επίσης να γίνονται τακτικές συναντήσεις της ομάδας που χειρίζεται την υπόθεση «Μπόργιανς» μία φορά την εβδομάδα, με στόχο τον όσο το δυνατό καλύτερο συντονισμό, αλλά και την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο οικονομικός Εισαγγελέας οι Εισαγγελείς της ομάδας εργασίας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, Ελένη Τουλουπάκη και Ιωάννης Δραγάτσης, ο Γενικός Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Γιώργος Βασιλειάδης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και του Υπουργείου Οικονομικών.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.