Quantcast
Οικονόμου για Στάσση: Η χώρα έχει θεσμικά όργανα που ερευνούν τις καταγγελίες – Η απάντηση Ηλιόπουλου - enikonomia.gr
share

Οικονόμου για Στάσση: Η χώρα έχει θεσμικά όργανα που ερευνούν τις καταγγελίες – Η απάντηση Ηλιόπουλου

δημοσιεύτηκε:

Η καταγγελία της εφημερίδας Δημοκρατία για την πολυτελή κατοικία που χτίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, για “μαύρο χρήμα” και για “παράνομες δραστηριότητες” ετέθησαν σήμερα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με το ερώτημα κατά πόσο θα επέμβει η Ενιαία Αρχή Διαφάνειας, ή κατά πόσον πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι “εάν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε καταγγελίες, η χώρα έχει θεσμικά όργανα που τις καταγγελίες αυτές τις διερευνούν. Από κει και πέρα, ο κ. Στάσσης, πολύ πριν γίνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η., είχε μια επαγγελματική πορεία σε σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες, με πολύ υψηλές αμοιβές, που του επέτρεψαν να δρομολογήσει, από πριν γίνει Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η., και να υλοποιεί την επένδυση αυτή.”



Την απάντηση του κ. Οικονόμου σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος. Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι “δεν προξενεί καμία εντύπωση πως ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει πλήρως τον εκλεκτό του για τη ΔΕΗ κ. Στάσση για την υπερπολυτελή έπαυλη 759τ.μ. που φτιάχνει στη Τζιά. Αυτός εξάλλου τον διόρισε με 360.000 ευρώ το χρόνο στη ΔΕΗ για να κάνει τη βρώμικη δουλειά της αποκρατικοποίησης.

Όσο τα golden boys του κ. Μητσοτάκη ζουν στη χλιδή τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν τα σπασμένα τους στους λογαριασμούς του ρεύματος. Πλησιάζει όμως η ώρα που θα τους στείλουν πίσω το λογαριασμό”.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.