Quantcast
Οικονόμου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να μπει πλαφόν στην αύξηση των ενοικίων - enikonomia.gr
share

Οικονόμου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να μπει πλαφόν στην αύξηση των ενοικίων

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν θα μπει πλαφόν στην αύξηση ενοικίων ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών .
“Όλες οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης όταν μετρηθούν σωστά και είναι παρεμβάσεις εφαρμόσιμες που μπορούν να έχουν αποτέλεσμα τις επεξεργαζόμαστε και με τον τρόπο που ξέρετε και από την προηγούμενη δέσμη μέτρων που κατά καιρούς έχουν ανακοινωθεί, ανακοινώνονται προς τους πολίτες”, απάντησε.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα καύσιμα. “Η πλατφόρμα για τα καύσιμα θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας “, απάντησε.

Λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου: Θα επεκταθούν το Μάιο και τον Ιούνιο; – Τι είπε ο Οικονόμου

Στην ερώτηση εάν θα επεκταθεί η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου και τον Μάιο και τον Ιούνιο και εάν υπάρχει στον σχεδιασμό μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση των ευάλωτων αναφορικά με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ξεκαθάρισε ότι “ακόμη τα μέτρα του Απριλίου δεν έχουν εφαρμοστεί για να δει ο κόσμος τον αντίκτυπο τους”.
” Όπως έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ο Πρωθυπουργός εξακολουθούμε να έχουμε εφεδρείες και θα είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας κυρίως των πιο ευάλωτων όσο χρειαστεί εξαντλώντας κάθε εργαλείο και κάθε διαθέσιμο ευρώ για όσο διαρκεί αυτή η κρίση. Συγκεκριμένα πράγματα ….αφού μετριούνται θα ανακοινώνονται από το Πρωθυπουργό και θα εφαρμόζονται και θα υλοποιούνται για τα να τα βλέπει ο κόσμος ”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.