Quantcast
ΟΛΠ: Το σχέδιο ιδιωτικοποίησης θα παρουσιάσει αύριο ο Γιώργος Γαβρίλης - enikonomia.gr
share

ΟΛΠ: Το σχέδιο ιδιωτικοποίησης θα παρουσιάσει αύριο ο Γιώργος Γαβρίλης

δημοσιεύτηκε:

Το περιεχόμενο του σχεδίου ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ θα παρουσιάσει αύριο το απόγευμα στις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΕΣΥ) ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.

Ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος από κοινού με τους δημάρχους των παραλιμανίων δήμων, συναντήθηκαν την Τρίτη με τον υπουργό Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα για μία κατ΄αρχήν ενημέρωση, είπε ότι αύριο θα έχει όλα τα στοιχεία.

«Οι εξελίξεις τρέχουν με χειμαρρώδη ορμή» επιβεβαίωσε ο κ. Γαβρίλης, προσθέτοντας ότι «το σχέδιο παρουσιάζει αοριστίες και ασάφειες – ασάφειες οι οποίες αποσαφηνίζονται στα παραρτήματα όπου εκεί κρύβονται όλοι οι σοβαροί κίνδυνοι».

Ο κ. Γαβρίλης – εκπροσωπώντας και τους δημάρχους που αγγίζει η εν λόγω παραχώρηση – με δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξέφρασε «έντονη διαφωνία και ανησυχία για το σχέδιο παραχώρησης του ΟΛΠ, αλλά και για επιμέρους θέματα (επιπλέον εκχώρηση εκτάσεων γης, κτιρίων, υποδομών κ.α.) όπως επίσης και για την κατάληξη του Σχεδίου, το οποίο πέραν του λιμανιού παραχωρεί σε ιδιώτες επενδυτές σημαντικά τμήματα της πόλης και των υποδομών της».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.