Quantcast
ΟΟΣΑ: Τεχνική υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

ΟΟΣΑ: Τεχνική υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Ο Τομέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς του ΟΟΣΑ διοργανώνει Συνέδριο Διαβούλευσης στην Αθήνα, στις 27 – 29 Μαρτίου 2017 και στη Θεσσαλονίκη, στις 30- 31 Μαρτίου 2017, για την προώθηση της συμμόρφωσης κατά της διαφθοράς, την προώθηση αποτελεσματικών εσωτερικών ελέγχων και της επιχειρηματικής ηθικής στις ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του Ελληνικού Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Ο ΟΟΣΑ έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τις ελληνικές αρχές και να παρέχει τεχνική καθοδήγηση για την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων σε μια σειρά προκαθορισμένων χώρων που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα.

Στο Συνέδριο αυτό θα παρευρεθούν διεθνείς εμπειρογνώμονες από τον ΟΟΣΑ και τα κράτη μέλη του οργανισμού, εμπειρογνώμονες από την ελληνική Κυβέρνηση καθώς και έμπειροι επαγγελματίες από τον ιδιωτικό τομέα, με σημαντική εμπειρία σε θέματα συμμόρφωσης και πρόληψης της διαφθοράς.

Κάθε μέρα του Συνεδρίου είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των διαφόρων ενδιαφερομένων του ιδιωτικού τομέα:

• Εταιρείες κάθε μεγέθους που επιθυμούν να καταρτίσουν Πρόγραμμα Συμμόρφωσης.

• Εταιρείες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα προγράμματα συμμόρφωσης κατά της διαφθοράς που ήδη διαθέτουν.

• Επιχειρηματικές Οργανώσεις και Επαγγελματικές Ενώσεις που επιθυμούν να κατευθύνουν επιχειρήσεις και να διερευνήσουν μοντέλα για τη μελλοντική συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, παραδείγματος χάριν μέσω πρωτοβουλιών συλλογικής δράσης.

Οι παρουσιάσεις θα είναι άκρως διαδραστικές με πραγματικά παραδείγματα και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, που θα σας προσφέρουν πολύτιμες και πρακτικές οδηγίες, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν στην εταιρεία σας, την επιχείρηση, το τμήμα ή την επαγγελματική ένωση. Οι περισσότερες συνεδρίες θα αντλήσουν υλικό από το Σχέδιο του ΟΟΣΑ σχετικά με τις «Βέλτιστες Πρακτικές και Κατευθυντήριες Οδηγίες: Προώθηση της συμμόρφωσης, των αποτελεσματικών εσωτερικών ελέγχων και της επιχειρηματικής ηθικής στις ελληνικές επιχειρήσεις με στόχο την καταπολέμηση της διαφθοράς».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.