Quantcast
Παπαθανάσης: Δεν υπάρχει συζήτηση για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος - enikonomia.gr
share

Παπαθανάσης: Δεν υπάρχει συζήτηση για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν διακοπές ρεύματος για ορισμένες ώρες προκειμένου, να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

” Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει”, απάντησε ο κ. Παπαθανάσης και επανέλαβε ότι ” δεν έχει γίνει καμία τέτοια ανακοίνωση. Δεν χρειάζεται να λέμε κάτι τέτοιο στον κόσμο”.

“Η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει και τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις .Ιδιαίτερα θα πρέπει να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας .Για αυτό δίνουμε στήριξη και με το πλαφόν ενοικίου τώρα στις επιχειρήσεις για να μπορέσουν αυτές να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν να έχουν τις θέσεις εργασίας “, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την ρήτρα αναπροσαρμογής ρήτρα Μητσοτάκη. “Έχουμε συνηθίσει με τις ανεύθυνες δηλώσεις του κ.Τσίπρα “, τόνισε με έμφαση και ανέφερε ” αυτό το οποίο λέμε και το οποίο στηρίζουμε και το οποίο κάνουμε ε είναι να στηρίζουμε τα νοικοκυριά με μια δέσμη μέτρων για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις αυξήσεις”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.