Quantcast
Σκρέκας: Τι δήλωσε για το Πασχαλινό καλάθι - enikonomia.gr
share

Σκρέκας: Τι δήλωσε για το Πασχαλινό καλάθι

δημοσιεύτηκε:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εφαρμογή του πασχαλινού καλαθιού στα σούπερ μάρκετ. Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο OPEN TV, θα γίνουν ανακοινώσεις παραμονές μεγάλης εβδομάδας για το πασχαλινό καλάθι γιατί μέχρι το μεγάλο Σάββατο ισχύει το Σαρακοστιανό καλάθι. «Σίγουρα θα έχουμε πασχαλινό καλάθι για τα είδη διατροφής ώστε να είναι γεμάτο το πασχαλινό τραπέζι στα νοικοκυριά- ιδίως στα πιο ευάλωτα » τόνισε με έμφαση.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το πασχαλινό καλάθι αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στις 24 Απριλίου. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι το καλάθι αυτό περιείχε αρνί, κατσίκι, τσουρέκια, αλλά και σοκολατένια αυγά.

Για το καλάθι του νονού

Ενώ την ίδια στιγμή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί και φέτος το καλάθι νονών.  « Θα δούμε εάν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι σε ό,τι αφορά το καλάθι του νονού . Εφόσον δούμε ότι είναι αναγκαίο να γίνει αυτό βεβαίως  θα έχουμε και φέτος το αντίστοιχο καλάθι για να βοηθήσουμε και τον νονό να αγοράσει τα απαραίτητα » είπε και πρόσθεσε πως σε πολλές κατηγορίες παιχνιδιών έχουμε μειώσεις τιμών. Και βεβαίως θα συζητήσουμε και με την αγορά για το θέμα αυτό  και εάν κρίνουμε  ότι είναι αναγκαίο να έχουμε και καλάθι του νονού τότε θα το έχουμε» .

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.