Στο θέμα του “χτίσιμου “του ορίου των ηλεκτρονικών συναλλαγών για το αφορολόγητο αλλά και στο ζήτημα της μείωσης του ενοικίου για τα νομικά πρόσωπα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Όπως είπε σχετικά με το αφορολόγητο, όταν κλείσει η χρονιά, σε λίγες ημέρες, το υπουργείο Οικονομικών θα δει τι χρήση έχει γίνει των ηλεκτρονικών συναλλαγών από τους πολίτες, θα αξιολογήσει την κατάσταση και μέχρι να φτάσουμε στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα έχει αποφασιστεί το τι ακριβώς θα γίνει. Άρα, είναι ένα θέμα το οποίο είναι υπό εξέταση”. “Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές ανέβηκαν τη χρονιά που διανύσαμε φέτος, αλλά πρέπει να το δούμε το θέμα σε σχέση με τον συνολικό τζίρο και την κατανάλωση που ήταν μειωμένη λόγω των lockdowns. Το Υπουργείο Οικονομικών αξιολογεί το μέτρο αυτό και αφού κλείσει η χρονιά, θα δούμε τι χρήση έχει γίνει και θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις, τόνισε ο κ.Πέτσας.
Ενώ σε ό,τι αφορά τα θέματα του ενοικίου είπε ότι είναι ένα σημαντικό μέτρο η μείωση του ενοικίου κατά 80% και ανέφερε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο επέκτασης και για τα Νομικά Πρόσωπα για τα Ιδρύματα.
Πέτσας για μείωση ενοικίου: Εξετάζεται να επεκταθεί και για τα Νομικά Πρόσωπα – Τι είπε για το αφορολόγητο
δημοσιεύτηκε:
17:50
, 19 Δεκεμβρίου 2020
Οικονομία
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
9 λεπτά πριν
Χαμηλοσυνταξιούχοι: Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα των 250 ευρώ – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια
9 λεπτά πριν
Χαμηλοσυνταξιούχοι: Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα των 250 ευρώ – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια
10 ώρες πριν
Σήμερα με τη Realnews: Οικογενειακά μυστικά της Sara Blaedel – Μαζί Beaute και Μαστορέματα
10 ώρες πριν
Η Realnews στο www.pressreader.com
15 ώρες πριν
Οι πολιτικές εφημερίδες 26/10/2025
ENIKOS NETWORK
Κωνσταντοπούλου: Μην αγγίζετε τα ονόματα – Λέμε «ναι» στην αξιοπρέπεια, στη ζωή, στη μνήμη, στη δικαιοσύνη
