Quantcast
Πληρώθηκε η συνταξιούχος που την είχαν "πεθάνει" - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πληρώθηκε η συνταξιούχος που την είχαν “πεθάνει” – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Καλά νέα για την 66χρονη συνταξιούχο Καλλιόπη Μυλωνίδη που ήταν περασμένη στο σύστημα του ΙΚΑ ως πεθαμένη και δεν μπορούσε να λάβει τη σύνταξη της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η 66χρονη Καλλιόπη Μυλωνίδη έλαβε τα χρήματα της σύνταξής της και έτσι μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς της. Τελικά το ληξιαρχείο της Ιωνίας στη Θεσσαλονίκη είχε κάνει κάποιο λάθος, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί τι ακριβώς έχει γίνει.

 Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Υπενθυμίζεται ότι η 66χρονη Καλλιόπη Μυλωνίδη επιχείρησε πρόσφατα να βγάλει τα χρήματα της σύνταξης από το ΑΤΜ  ωστόσο ενημερώθηκε πως στο σύστημα του ΙΚΑ ήταν περασμένη ως… νεκρή από τον Ιούνιο. Όχι μόνο αυτό αλλά επιπλέον τής είχαν ζητήσει να επιστρέψει σύνταξη 2 μηνών, χρήματα τα οποία υποτίθεται τα έχουν πάρει οι κληρονόμοι. Για το θέμα αυτό είχε μιλήσει η ίδια σε τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το θέμα της.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρος Τσάπαλος είχε ενημερωθεί για το θέμα της «αποθανούσας»  και έτσι λύθηκε το πρόβλημα. «Εμείς ως ΕΦΚΑ θα το λύσουμε σήμερα το θέμα» είχε ξεκαθαρίσει και είχε πει «Θα πάρουμε τον ΑΜΚΑ σας και θα το λύσουμε σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου 2022  το θέμα».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.