Quantcast
Πόσα έργα στην Περιφέρεια Αττικής εντάχθηκαν στο πρόγραμμα υλοποίησης - enikonomia.gr
share

Πόσα έργα στην Περιφέρεια Αττικής εντάχθηκαν στο πρόγραμμα υλοποίησης

δημοσιεύτηκε:

«Σαράντα έξι  έργα εντάχθηκαν μόνο ως τίτλοι, άνευ επιπλέον στοιχείων πριν από την 01-07-2014, στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής» ήταν το θέμα του εγγράφου που  διαβίβασε η Περιφερειακή Αρχή ύστερα από σχετικό αίτημά του, στον επικεφαλής της παράταξης «Αττική», Ιωάννη Σγουρό.

Παράλληλα το έγγραφο αναφέρει, η κατάσταση αναλυτικά όλα τα έργα της Περιφέρειας Αττικής, ανά πηγή χρηματοδότησης καθώς και τα στοιχεία συμβασιοποίησής τους και το βαθμό υλοποίησής τους.

Πιο συγκεκριμένα,η ανακοίνωση αναφέρει: «Με την υπ΄ αριθμ. 365/2014 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  Έγκριση Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής έτους 2015 εντάχθηκαν 54 νέα Έργα, Προϋπολογισμού 130.519.435,43 ευρώ και εν συνεχεία με την 210/2015 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου «Έγκριση 1ης Τροποποίησης του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής 2015», εντάχθηκαν 409 νέα Έργα Προϋπολογισμού 392.999.717,40 ευρώ, έργα για τα οποία υπήρχαν επαρκή στοιχεία για την ταχεία ωρίμανσή τους ή έτοιμες μελέτες για τα οποία ήδη συνάπτονται προγραμματικές συμβάσεις, ενώ προβλέπεται να προκηρυχθούν ανοικτοί διαγωνισμοί για την ανάδειξη αναδόχου».

Τέλος αξιοσημείωτο είναι ότι η κατάσταση που απεστάλη, συντάχθηκε εξ αρχής, καθώς στάθηκε αδύνατο να βρεθεί όμοιά της με τα αιτούμενα στοιχεία στις Τεχνικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.