Quantcast
Πρόγραμμα χρηματοδότησης Περιφέρειας Αττικής: Στις 7 Ιουνίου οι πίνακες με τις επιχειρήσεις - Πότε θα γίνει εκταμίευση - enikonomia.gr
share

Πρόγραμμα χρηματοδότησης Περιφέρειας Αττικής: Στις 7 Ιουνίου οι πίνακες με τις επιχειρήσεις – Πότε θα γίνει εκταμίευση

δημοσιεύτηκε:

Στις 7 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι τελικοί πίνακες των επιχειρήσεων που θα λάβουν μη επιστρεπτέα χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής. Επισημαίνεται ότι η εκταμίευση θα πραγματοποιηθεί άμεσα, καθώς έχουν αξιολογηθεί αιτήσεις που καλύπτουν το 95% του διαθέσιμου προϋπολογισμού.
Με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ολοκλήρωση της εκταμίευσης θα ακολουθήσει: Η ενημέρωση των επιχειρήσεων που εγκρίθηκαν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση, καθώς και οι οδηγίες υποβολής αιτήματος ελέγχου με το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό, προκειμένου να υποβάλλουν το αίτημα για την καταβολή της ενίσχυσης.
Επίσης θα ενημερωθούν και οι επιχειρήσεις που δεν εγκρίθηκαν, με την ανάρτηση των αντίστοιχων πινάκων με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει, προκειμένου να υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, τυχόν ένσταση.

Σημειώνεται ότι έχουν εγκριθεί 4.600 αιτήσεις επιχειρήσεων (έχουν λάβει τα ενημερωτικά μηνύματα) εκ των οποίων οι 400 έχουν στείλει αίτημα και έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την έναρξη της καταβολής της επιχορήγησης.
Τέλος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος μέσα από τις ιστοσελίδες :
• της Περιφέρειας Αττικής (http://www.patt.gov.gr/site/ )
• της ΕΥΔ ΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ (www.pepattikis.gr ),
• της ΕΛΑΝΕΤ (www.elanet.gr )
• του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr )

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.